Interim audit ondersteuning

Heeft jouw organisatie tijdelijk behoefte aan een uitbreiding met een controlerend accountant voor de uitvoering van audits? Dan ben je bij MKB2DAY aan het juiste adres!

Met mijn achtergrond als Registeraccountant en ruim 15 jaar werkervaring in het MKB, waaronder een aantal jaar als extern accountant, weet ik alles van (wettelijke) controles van de jaarrekening en de aansturing van controleteams.

Waarom

Het uitvoeren van controles van jaarrekeningen is een specialisme dat vaak niet of beperkt aanwezig is bij MKB accountantskantoren. Toch kan het zijn dat uw klantenportefeuille uitbreid of binnen uw huidige portefeuille sprake kan zijn van (nieuwe) wettelijke of vrijwillige controleopdrachten. Heb jij niet de ruimte om fulltime personeel voor deze opdrachten aan te nemen, dan kan tijdelijke ondersteuning van de audit praktijk een mooie optie voor jou zijn.

Belangrijk vind ik de samenwerking met jouw organisatie, oog voor het belang van jouw klant en jouw klantrelatie en het ontwikkelen en verbreden van de kennis binnen jouw organisatie. Ondersteuning door MKB2DAY is dan ook gericht op samenwerking en vanuit mijn ervaring en expertise toegevoegde waarde kunnen leveren.

Hoe

Samen met jou ga ik op efficiënte wijze op zoek naar die risico’s waar de gebruikers van de financiële verantwoording niet eens over zouden willen nadenken. Door de verbinding te leggen in de driehoek accountantskantoor – klant – MKB2DAY komen we gezamenlijk tot een risicogerichte controleaanpak.

Geen gefrustreerde klant (hoge kosten, niet de essentie van zijn/haar business begrijpend), onnodig uitgevoerde testwerkzaamheden, maar focus op de ‘pijnpunten’. En een team dat zich ontwikkelt en waarin mensen kunnen groeien.

Uiteraard mag u erop vertrouwen dat de risicogerichte aanpak en uitgevoerde werkzaamheden toereikend zijn als basis voor de af te geven controleverklaring.

Wat krijg je ervoor

Jij mag verwachten dat je te maken krijgt met een gedreven en ervaren audit professional die (als tekenend accountant) zelfstandig een audit kan uitvoeren en/of jouw controleteam kan aansturen. Een professional die blijft investeren in kwaliteit en kennis en op de hoogte is van de laatste actualiteiten in onder meer wet- en regelgeving.

Ben jij geïnteresseerd geraakt na het lezen van bovenstaande? Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.