Over MKB2day

Gedreven interim finance professional die werkt vanuit de kernwaarden topsportmentaliteit, verbinden, uitdaging en betekenisvol kunnen zijn.

Denken in kansen en oplossingen, in plaats van slechts problemen zien. Durven de verandering te initiëren gericht op groei, ook als het nog niet nodig is. Kritisch durven zijn, vragen stellen en doorzettingsvermogen tonen maken het verschil. Een directe aanpak waar het kan en tactvol wanneer dat  nodig is. Cijfers zijn niets meer dan een vertaling van gemaakte keuzes en beslissingen, het is mijn passie om daar met u als ondernemer over te sparren.

Met een gezonde dosis enthousiasme, de topsport drive om pas te stoppen als het doel bereikt is, een open mind en een vleugje humor ga ik met u aan de slag.

Mijn interesse voor het vak gaat veel verder dan de cijfers. De drijfveren van een ondernemer, de strategie en het aansturen van de organisatie daar ligt mijn toegevoegde waarde als professional. Mijn ervaring heb ik opgedaan in ruim 15 jaar accountancy in met name de MKB praktijk en als zelfstandig ondernemer. Dit is mijn moment om wat anders te gaan doen en ook wat anders te krijgen.

De focus op groei, elke dag beter worden.