Werkwijze

Word jij gedreven door dat ene grote idee, die ene droomambitie, en ben jij bereid om hier 100% commitment aan te geven en dit hoe dan ook van de grond te tillen? Ben jij niet iemand die dromen naar beneden bijstelt om deze aan de realiteit aan te passen, maar die juist het vertrouwen zodanig ‘upgrade’ dat dit een goede match vormt met jouw ambities? Dan ben jij de ondernemer met wie ik graag aan de slag ga.

Hoe

Op basis van ervaring, de bereidheid om uitdagingen aan te gaan, vastberadenheid en met een vleugje humor helpt MKB2DAY jou als ondernemer om het stuur in handen te nemen. Door jou te ondersteunen op financiële en strategische vraagstukken, geeft dit jou de tijd om te doen waar je goed in bent namelijk ‘het ondernemen’ en daarmee jouw droomambitie waar te kunnen maken.

‘Keep it simple’ is makkelijk gezegd, maar uiteindelijk waar het om draait. Ik neem je mee in een denkpatroon van steeds weer opnieuw plannen, doen, uitkomsten controleren en interpreteren en waar nodig bijsturen.

Waarom

Bedrijven met een gezonde ambitie en de wil om te groeien komen steeds weer in nieuwe control- en strategievraagstukken. Dit vraagt specifieke kennis, betrouwbare en actuele managementinformatie en kost tijd. De tijd die jij liever aan je bedrijf wilt besteden.

Laat mij jouw klankbord zijn en degene die de financiële vertaalslag maakt van jouw droomambitie!

Wat levert het jou op

Jouw droomambitie en de passie om hier vol voor te gaan inspireert mij en geeft mij energie. Deze energie zet ik graag om in actie! Actie waarmee ik jou als ondernemer werk uit handen neem, zodat jouw focus kan liggen op het behalen van jouw droomambitie. Zoek jij iemand om samen de uitdaging aan te gaan en de slag te maken om elke dag beter te worden, dan ben je bij MKB2DAY aan het juiste adres.

Kosten

Ik werk met vaste prijzen, afhankelijk van de aard en het type opdracht per uur of per dagdeel te bepalen. Zo komen we samen tot een duidelijk kostenplaatje en weet jij waar je aan toe bent. Transparantie, geen verborgen kosten of extra’s, wel zo prettig voor jou als ondernemer!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem contact met mij op! Ga naar de contactpagina en laat je gegevens achter, zodat ik snel in contact met jou kan komen.